Внимание !

Тази бензиностанция е изключна от администратор на fuelo.net и най-вероятно вече не съществува ! Ако имате актуална информация, моля помогнете, като съобщете за неточност.


052500602
0:00 - 24:00

Снимки


За да добавите снимка влезете във своя профил

Адрес

България

обл. Варна
Варна, 9009
бул. Сливница №201

Начини за плащане

В брой ПОС терминал

Други услуги

AdBlue Автомивка Сервиз

foursquare   wikimapia   google places 3.5

Свилен Радоев
Fuelo© на 03.03.2021
оценка:

Нищо общо с Петрол! Дано се усетят и да им вземат правото да ползват марката! Мизерия абсолютна! Ще се разпадне всеи момент все едно!

Ivanoff Krassimir
Fuelo© на 29.01.2021
оценка:

И още нещо направих си профил тука специално за тея тея мазни п*дали да мога да ги напсувам кат хората, чувствайте се привилегировани. Да ви е*а майката проста тъпа селска да е*а аз ! _)_

Ivanoff Krassimir
Fuelo© на 29.01.2021
оценка:

Не признават картите Грифон мазните п*дали. Като напълних до горе и като си дадох картата на касата ти казват, че тая карта при тях не важала и продавачката ме гледа тъпо. Казах, че до сега никога не са ми връщали карта с отстъпка в Петрол и продавачката продължи да ме гледа тъпо и каза, че при тях просто не важала. Питам тая сграда не е ли на Петрол и тя каза да ама при нас не важи. Да ми ядат к*ра, няма да стъпя повече там.

Plamen Iliev
Fuelo© на 08.08.2020
оценка:

Не признават картите Грифон, това е някакъв франчайз и си правят каквото искат, използват само реномето на петрол иначе никой няма да спре при тях! Никога повече няма да заредя там.

Plamen Iliev
Google Places© на 08.08.2020
оценка:

Някакво подобие на франчайз на Петрол, използват само името и нищо общо с бензиностанции Петрол в гр. Шумен. Имаш карта спираш пълниш до горе и като влезеш да плащаш ти казват, че тая карта при тях не важала при въпроса нали това е Петрол - Да ама не важи. Да го д**ат няма да стъпя повече там да си купуват сами горивото.

Марио Александров
Google Places© на 24.07.2020
оценка:

Избор има.Персоналът е на ниво. Единственият недостатък според мен е,че това което си харесъл не е налично и го доставят едва след 30 дни.

toshko tri
Google Places© на 16.01.2020
оценка:

По скъпо от др.бензиностанции

Stoyan Aleksiev
Google Places© на 10.11.2019
оценка:

Акуратно обслужване.Адмирации.

Inside View
Google Places© на 20.07.2018
оценка:

Влизаш да си платиш горивото и мазни гюбеци от уредбата в бензиностанцията те посрещат ведро. Очаквах освен данни за фактура да ми предложат и пакет със салфетки, за разкош. Попитах касиерката: " това ли слушате по цял ден", те ми отговори, че просто са си пуснали чалга радио. Няма да ми стъпи кракът повече тук, в гнусната ви кючекчийница.

Boyan Dimov
Google Places© на 25.07.2017
оценка:

Единствено посещавам автомивката, която е една от най - добрите автомивки на самообслужване в града!

Никола Кирилов
Fuelo© на 22.02.2017
оценка:

Не ми признахте картата за отстъпка Лоялен клиент на Виваком ! Никога няма да ви посетя повече! Вие сте срам за семейството на веригата Петрол!

За да добавите коментар трябва да влезете във своя профил

Fuelo полага всички усилия предоставената информация за цените и бензиностанциите да бъде вярна към момента на публикуването й, но не гарантира актуалността на тази информация. Публикуваната информация не трябва да се използва при вземане на решения. Fuelo не носи отговорност за каквито и да било действия, предприети въз основа на публикуваната в сайта информация.